Teamwork. Respect. Eerlijkheid. Comraderie. Passie.

Rugby vertaalt de waarden die ondernemingen hopen te integreren op een dagelijkse basis. Met Rugby To Business wil Belgium Rugby bedrijven en organisaties inspireren. Individuen verbinden en koppelen rond een gemeenschappelijk project. We dompelen u graag onder in een “rugby ervaring” die past bij uw topic, project of event.

`
Image Rugby

CONCEPT

Rugby To Business is een product van Belgium Rugby en richt zich naar ondernemingen en organisaties die op zoek zijn naar een waardevolle invulling van hun teamdag, meeting of event. Ben je op zoek naar een inspirational speaker op jouw congres? Zoek je een sportieve workshop met betekenis om je collega’s dichter bij elkaar te brengen?

Rugby To Business biedt naast een prachtige meeting locatie voorzien van alle meeting infrastructuur; een uitgebreid aanbod van sprekers, workshops & activiteiten. 

Read more

Workshops

Met de opbrengsten van onze workshops ondersteunt uw bedrijf de jeugdwerking van Rugby Belgium en bouwt u mee aan een inclusief sportaanbod voor jongeren.

Read more
Image Rugby
Image Rugby

Keynotes

Onze sprekers, professionele spelers of coaches, staan ter beschikking om uw meeting, debat of congres te verrijken, te informeren of te animeren met sportworkshops gericht op samenhang en initiatief.

Ontdek het aanbod aan Rugby To Business sprekers, waarbij steeds 1 of meerdere waarden van rugby belicht worden. Van rasechte kenners die actief (geweest) zijn in de sport tot corporate sprekers die topics behandelen volgens dezelfde waarden van de rugby sport.  Elke spreker vertrekt vanuit een eigen uitgangspunt, steeds met een eigen verhaal en (persoonlijk) perspectief. 

Read more

Venues

Welcome into the cradle. De homebase van onze nationale rugbyhelden, getuige van elke overwinning, tegenslag en nieuwe uitdaging. Een venue vol emotie, die sport ademt uit elke hoek en kier. Met de opbrengsten van onze workshops ondersteunt uw bedrijf de jeugdwerking van Rugby Belgium en bouwt u mee aan een inclusief sportaanbod voor jongeren. into the cradle. De homebase van onze nationale rugbyhelden, getuige van elke overwinning, tegenslag en nieuwe uitdaging. Een venue vol emotie, die sport ademt uit elke hoek en kier. 

Read more
Image Rugby